Senaste inlägg i bloggen

Publicerad 2 maj 2019
Information
Nu är det bara 50 dagar kvar tills vi stänger butiken.Just nu lämnar vi 25% rabatt på alla jackor, skor, jeans & chinos. Dessutom får 30% rabatt p... Läs mer »
Publicerad 16 april 2019
Öppettider
Skärtorsdag 11-16Långfredag STÄNGT Påskafton STÄNGT Påskdagen STÄNGT Annandag påsk STÄNGT Tisdag 23/4 11-18

Boka butiken!

Inför bröllopet
-Bröllopsbestyren i lugn och ro tillsammans. Utprovning och smakråd utan stress. Hör av dig så bokar vi en tid bara för Dig!


Fredagsevent med personal eller kunder?
Vi erbjuder våra tjänster och lokaler och ni får tillgång till butiken och oss från 16.00. Samla ihop gänget och få tid för shopping med specialerbjudanden från oss. Endast fantasin sätter gränser för vad vi kan anordna. Vi samarbetar med flera lokala aktörer för att fixa en lyckad kväll.
Kontakta Fredrik el. Jonas på 090-121350 info@gregers.se

Sedan januari 1960 har vi funnits i samma lokaler på Kungsgatan 57 i Umeå. Hos oss hittar ni ett brett sortimentet herrkläder som gör att du kan hitta kläder för alla tillfällen; såväl vardag som fest. På Gregers kan vi svenskt och internationellt mode!
Vår märkesmix gör att vi kan erbjuda er skor, kostymer, skjortor, slipsar, jackor, chinos, jeans och tröjor från de större modehusen i världen. Vår butik är fylld av såväl de senaste trenderna som klassiskt funktionella herrkläder.
Vi kan inte bara trender och mode, vi kan kläder och hur kläder bör behandlas för att behålla den fina kvalitet de har vid köptillfället! Vi vill därför gärna hjälpa er med tips gällande strykning, tvätt och basgarderob.
Som liten pojke finns det mycket att lära. Vi lär oss krypa, sitta, gå och prata. Sedan lär vi oss knyta en perfekt slipsknut! Har du missat har vi guiderna för dig, så nu finns inga ursäkter för en taskig knut längre!

GREGERS AB

 
Sedan 1960 har vi funnits i samma lokaler på Kungsgatan i Umeå.
 
Vi jobbar med kvalitet, ett fullständigt
sortiment och hög servicegrad.
 
Gregers är klädbutiken för modemedvetna män som vill ha det bästa av märkeskläder. Kläder med en egen karaktär och ett långt liv.

KONTAKTA OSS

 
Gregers AB
Kungsgatan 57
903 26 umeå
 
Tel: 090 - 12 13 50

ÖPPETTIDER

 
Mån-Fre: 11-18
Lördagar: 10-16
 
Detta är våra ordinare
öppettider, avvikande
öppettider hittar ni här.

NAVIGERA